Inny sposób na rozkoszowanie się peklowanym serem kozim SUCUM, zakonserwowanym w oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku,...
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Pecorino Romano to kompaktowy, twardy włoski ser owczy o mocnym i słonym smaku, idealny do tarcia i przyprawiania potraw. Jego nazwa wywodzi się od włoskiego słowa pecorino , co oznacza „owca” i od czasów rzymskich, w których ser był podstawowym pożywieniem. Dziś jest to jeden z najbardziej znanych włoskich serów poza Włochami: bogaty w białko, bogaty w...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Tuńczyk CLARO (jasny) Arlequin, to kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki. Zobacz nasz przepis na sałatkę tuńczyka z czerwona fasolą.
Tuńczyk CLARO Arlequin, to duże kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby w naturalnej zalewie, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki i nadzienia.
To tradycyjna potrawa kuchni greckiej. Nasza przyprawa do gyros to mieszanka charakterystycznych ziół i przypraw do jagnięciny, wołowiny, baraniny, a także kotletów mielonych Gyros może być też podawany z sałatką grecką lub zawinięty w pitę.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Gyros to potrawa kuchni greckiej. Mięso opiekane jest na wielkim obrotowym rożnie i stopniowo odcinane długim nożem w formie cienkich plasterków. Nasza przyprawa do gyrosa to mieszanka charakterystycznych ziół i przypraw do jagnięciny, wołowiny, baraniny, a także kotletów mielonych Gyros może być też podawany z sałatką grecką lub zawinięty w pitę. Dzięki naszej przyprawie możecie Państwo sami stworzyć własne danie.
Wszyscy wiemy, że talerz dobrego makaronu to zawsze pyszna propozycja, ale czy wiecie, co czyni go tak wyjątkowym? Dokładnie, jego składniki. A dzięki tej przyprawie aglio & peperoncino będziecie mieli na swoim stole prawdziwą włoską kuchnię. praw. Nie potrzebujesz nic więcej, po prostu kliknij, dodaj do koszyka.
Wędzona papryka półsłodka PIMENTÓN, to proszek powstający w wyniku mielenia suszonej czerwonej papryki uprawianej w Murcji. Swój charakterystyczny wędzony smak zawdzięcza specyficznemu procesowi suszenia dymem przy użyciu drewna dębu ostrolistnego. Ma dużą siłę barwiącą i jest szeroko stosowany w kuchni.
Pieprz zielony w zalewie solnej to niedojrzałe owoce pieprzu czarnego. Solna zalewa w przeciwieństwie do octowej nie zmienia smaku jak również kształtu owoców pieprzu.
Przyprawa wzbogacająca smak pieczonych ziemniaków. Szczególnie polecamy do pieczenia ziemniaków w piekarniku z dodatkiem oliwy z oliwek extra Virgen. Zaletą produktu jest naturalność, brak dodatków chemicznych w tym glutaminianu sodu. Zobacz nasz przepis na ziemniaki - film "Gotuj z IRPO"
Suszona papryka chili cięta w płatki. Hiszpańska papryka chili jest produktem, który wyróżnia się daniach kuchni śródziemnomorskiej. Przywieziona z Ameryki Południowej, szczególnie dobre warunki do jej uprawy znalazła Hiszpanii, dlatego jest uważana za najlepszą na świecie.
Przyprawa do mięsa i marynaty na grilla Churasco, zwane również Chimichurri to klasyczna mieszanka przypraw do grillowanej wołowiny i marynaty. Churrasco to hiszpańska nazwa specjalnego cięcia wołowiny lub przyrządzonego mięsa z grilla, szczególnie to znacząca nazwa w kuchni Brazylii, Urugwaju i Argentyny. Chimichurri to czerwony sos , którego głównymi...
Papryczki chili bird's eye (oko ptaka) to indyjskie, malutkie, czerwone papryczki do niedawna uważane za najostrzejsze na świecie. Wielu ludzi błędnie interpretuje ich wielkość i nie docenia ich mocy, my radzimy - uważajcie.
Hiszpański ostry sos z papryczek pili-pili. Nasz sos jest idealny do przygotowania marynaty do pieczonych lub grillowanych mięs i ryb. Doskonały do różnych innych potraw, niezastąpiony w każdej kuchni.
Za'atar (zwany także zatarem lub za'tarem), ta przyprawa to bliskowschodnia specjalność, która odegra ważną rolę w Twojej kuchni. Jest pyszna i bardzo przydatna, aby nadać dodatkowy smak wszystkim rodzajom potraw. Za'atar to mieszanka przypraw i ziół typowa dla kuchni arabskiej, szeroko stosowana w krajach Bliskiego Wschodu.
Danie pochodzi się z kuchni krajów Maghrebu, przede wszystkim Maroka, Algierii, Libii i Tunezji. Łączy cechy makaronu, kaszy i ryżu, bardzo bogaty w białko, co jest ważne dla wegetarian. Wykorzystaj naszą przyprawę i przygotuj swój kuskus.
Harissa- arabska pikantna mieszanka przypraw pochodząca z Północnej Afryki (Maroko). Możemy dodawać ją do różnych dań, zarówno mięsnych, jak i rybnych, czy warzywnych. Po dodaniu oliwy z oliwek do harissy, otrzymamy pikantną pastę do smarowania.
Wszyscy wiemy, że talerz dobrego makaronu to zawsze pyszna propozycja, ale czy wiecie, co czyni go tak wyjątkowym? Dokładnie, jego składniki. A dzięki tej przyprawie aglio & peperoncino będziecie mieli na swoim stole prawdziwą włoską kuchnię. praw. Nie potrzebujesz nic więcej, po prostu kliknij, dodaj do koszyka.