Inny sposób na rozkoszowanie się peklowanym serem kozim SUCUM, zakonserwowanym w oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku,...
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Pecorino Romano to kompaktowy, twardy włoski ser owczy o mocnym i słonym smaku, idealny do tarcia i przyprawiania potraw. Jego nazwa wywodzi się od włoskiego słowa pecorino , co oznacza „owca” i od czasów rzymskich, w których ser był podstawowym pożywieniem. Dziś jest to jeden z najbardziej znanych włoskich serów poza Włochami: bogaty w białko, bogaty w...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Tuńczyk CLARO (jasny) Arlequin, to kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki. Zobacz nasz przepis na sałatkę tuńczyka z czerwona fasolą.
Tuńczyk CLARO Arlequin, to duże kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby w naturalnej zalewie, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki i nadzienia.
Czerwone curry to przyprawa inspirowana kuchnią tajską. Nasze czerwone curry to wyśmienity dodatek do zup, dań smażonych w głębokim tłuszczu, potraw mięsnych, ryżu, krewetek i ryb.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Nasze czerwone curry to wyśmienity dodatek do zup, dań smażonych w głębokim tłuszczu, potraw mięsnych, ryżu, krewetek i ryb. Z jej pomocą można przygotować dania z charakterystyczną nutą trawy cytrynowej i nadać potrawom charakterystycznego czerwonego koloru.
Za'atar (zwany także zatarem lub za'tarem), ta przyprawa to bliskowschodnia specjalność, która odegra ważną rolę w Twojej kuchni. Jest pyszna i bardzo przydatna, aby nadać dodatkowy smak wszystkim rodzajom potraw. Za'atar to mieszanka przypraw i ziół typowa dla kuchni arabskiej, szeroko stosowana w krajach Bliskiego Wschodu.
Danie pochodzi się z kuchni krajów Maghrebu, przede wszystkim Maroka, Algierii, Libii i Tunezji. Łączy cechy makaronu, kaszy i ryżu, bardzo bogaty w białko, co jest ważne dla wegetarian. Wykorzystaj naszą przyprawę i przygotuj swój kuskus.
CYNAMON CEJLOŃSKI LASKI 6 lasek po 8cm. Cejloński cynamon uważany jest za najlepszy na świecie. Jest zdrowy dobry dla naszego zdrowia: obniża poziom cukru we krwi, czyści układ oddechowy, wspomaga układ krążenia, pomaga przy przeziębieniach i grypie.
Harissa- arabska pikantna mieszanka przypraw pochodząca z Północnej Afryki (Maroko). Możemy dodawać ją do różnych dań, zarówno mięsnych, jak i rybnych, czy warzywnych. Po dodaniu oliwy z oliwek do harissy, otrzymamy pikantną pastę do smarowania.
Pieprz zielony w zalewie solnej to niedojrzałe owoce pieprzu czarnego. Solna zalewa w przeciwieństwie do octowej nie zmienia smaku jak również kształtu owoców pieprzu.
Wszyscy wiemy, że talerz dobrego makaronu to zawsze pyszna propozycja, ale czy wiecie, co czyni go tak wyjątkowym? Dokładnie, jego składniki. A dzięki tej przyprawie aglio & peperoncino będziecie mieli na swoim stole prawdziwą włoską kuchnię. praw. Nie potrzebujesz nic więcej, po prostu kliknij, dodaj do koszyka.
Wędzona papryka, PIMENTÓN, to proszek powstający w wyniku mielenia suszonej czerwonej papryki uprawianej w Murcji. Swój charakterystyczny wędzony smak zawdzięcza specyficznemu procesowi suszenia dymem przy użyciu drewna dębu ostrolistnego. Ma dużą siłę barwiącą i jest szeroko stosowany.
Cejloński cynamon uważany jest za najlepszy na świecie. Jest zdrowy dobry dla naszego zdrowia: obniża poziom cukru we krwi, czyści układ oddechowy, wspomaga układ krążenia, pomaga przy przeziębieniach i grypie.
Papryczki chili bird's eye (oko ptaka) to indyjskie, malutkie, czerwone papryczki do niedawna uważane za najostrzejsze na świecie. Wielu ludzi błędnie interpretuje ich wielkość i nie docenia ich mocy, my radzimy - uważajcie.
Hiszpański ostry sos z papryczek pili-pili. Nasz sos jest idealny do przygotowania marynaty do pieczonych lub grillowanych mięs i ryb. Doskonały do różnych innych potraw, niezastąpiony w każdej kuchni.