Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Colombia Supremo zapewnia bogaty smak i aromat ziaren kawy Premium.
100% Arabica. Mistrzowie palarni Cafe Burdet zalecają mielenie ziaren kawy Arabica bezpośrednio przed zaparzeniem.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Nasza kawa jest starannie wybierana i pozyskiwana wyłącznie dla kolumbijskiej Zona Cafetera (Trójkąt Kawowy), aby mieć pewność, że tylko dojrzałe ziarna zostaną perfekcyjnie wypalone i zmielone przez mistrzów palarni Cafe Burdet. To zapewnia wspaniałą konsystencję kawy w każdej filiżance, doskonały poziom owocowego smaku z nutami słodkiego karmelu i finiszem ciemnej czekolady. Dlaczego kolumbijska kawa uważana jest za najlepszą na świecie? Tym, co wyróżnia kolumbijskie kawy, jest ich wyśmienity profil smakowy, charakteryzujący się harmonijną mieszanką nut owocowych i orzechowych, łagodną kwasowością i jedwabiście gładką cielistością. Ziarna te są starannie wybierane z najlepszych regionów kawowych Kolumbii, gdzie idealny klimat i wzniesienia łączą się, wpływając na ziarna kawy o niezrównanej jakości. Odkryj urok kawy kolumbijskiej i odkryj z nami świat wyjątkowych kaw kolumbijskich. Dołącz do nas i świętuj bogatą tradycję i niezwykłe smaki, które sprawiają, że kolumbijska kawa jest naprawdę wyjątkowa.
Naturalny, żywy ocet produkowany jest z polskich truskawek.
Ocet truskawkowy – Naturalny, żywy ocet truskawkowy produkowany jest z polskich truskawek poddanych naturalnemu procesowi fermentacji, bez dodatku drożdży.
Ocet z malin – Naturalny, żywy ocet malinowy produkowany jest z polskich malin poddanych naturalnemu procesowi fermentacji, bez dodatku drożdży.
Idealny do sałatek, dań z buraków i pomidorów, diet, do bezpośredniego picia po rozcieńczeniu z wodą.
Kawa palona w Hiszpanii
100% Arabica ziarno z Kostaryki.
Wulkaniczne gleby, łagodne temperatury i dwie wyraźne pory roku, sucha i deszczowa, sprawiają, że ziarna mają głęboki, słodki, lekki i dobrze zbalansowany smak.
Cafe Burdet - dostarcza najwyższej jakości kawę dla smakoszy klientom na całym świecie, tworząc wyjątkowe chwile, które czynią życie...
Doskonała mieszanka 60% Arabiki i 40% Robusty, zapewniająca dobrą równowagę z miękkim i słodkim smakiem, średnią treściwością i kremowym finiszem.
Mieszanka Arabiki z Ameryki Południowej z Robustą z Azji, nadaje intensywny aromat i wspaniały smak kawy. Treściwość, kremowość koloru orzecha laskowego w Twojej filiżance charakteryzuje Cafe Burdet...
" Klejnot Calasparra" - hiszpański ryż Bomba pochodzący z Murcii, z "Chronionego Obszaru Pochodzenia " (D.O.P.) Calasparra. To odmiana ryżu charakteryzująca się krótkim ziarnem, które może dwukrotnie lub trzykrotnie powiększyć swoją objętość, bardzo dobrze wchłaniając wodę podczas gotowania.
Kawa dla smakoszy
Czysta 100% Arabica z Gwatemali. Mocna, gęsta z subtelnymi dymnymi i pikantnymi niuansami z doskonałym słodkim finiszem, zrównoważonym poziomem kwasowości oraz bogatym aromatem.
Ocet ze śliwek – Naturalny, żywy ocet z polskich śliwek węgierek, które poddajemy naturalnemu procesowi fermentacji, bez dodatku drożdży, niepasteryzowany i niefiltrowany, bez siarczynów czy przeciwutleniaczy dzięki czemu żywy ocet zachowuje wszystkie wartości poddanych fermentacji dojrzałych śliwek.
Ocet z czarnej porzeczki – Naturalny, żywy ocet z czarnej porzeczki produkowany z owoców pochodzących z czystych terenów u obrzeża kotliny sandomierskiej.
Idealny do mięs, marynat, dziczyzny, diet, do bezpośredniego picia po rozcieńczeniu z wodą.
Grissini to rodzaj włoskiego pieczywa, pod postacią wąskich paluszków, wyrabianych z ciasta drożdżowego z dodatkiem oliwy z oliwek.
Grissini znane były już w XIV wieku i przypuszcza się, że pochodzą z Turynu, w którym kucharz przygotowujący ciasto na pizzę zaczął z nim eksperymentować.