Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Dorsz galicyjski w oliwie z oliwek Javimar jest częścią linii Black-Gourmet, która wyróżnia się najbardziej wyselekcjonowanymi produktami, zawsze wytwarzanymi z wyselekcjonowanych, najlepszych surowców.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Nasz galicyjski dorsz (Bacalao) w oliwie z oliwek , produkowany według „Autentycznej Galicyjskiej Receptury”, doprawiony papryką, ziemniakami i groszkiem, wyróżnia się smakiem i aromatem, dzięki czemu nie ma wątpliwości, że mamy do czynienia z prawdziwym „Delikatesem”, który zachwyci każdego i sprawi rozkosz najbardziej wymagającym podniebieniom. *Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
118 kcal / 497 kJ
Tłuszcze
5,1g
w tym
nasycone
1,3g
węglowodany
17g
w tym cukry
0,6g
Białko
13,7g
Sól
1,5g
Składniki: dorsz, ziemniak, groszek, oliwa z oliwek i przyprawy.
Pożywne i zdrowe małże, przyrządzone z rzemieślniczym sosem czosnkowym, smaczny i delikatny produkt, który zachwyci najbardziej wymagające podniebienia.
Tacos Pacific Potón, kawałki kałamarnicy pacyficznej z czosnkiem w oleju roślinnym. Niepowtarzalna, pyszna przekąska na każdą okazję. Idealny produkt do paelli czy risotta. Jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków kuchni rybnej na całym świecie.
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Prawdziwa ośmiornica, gotowana, przygotowywana w tradycyjny galicyjski sposób i pakowana ręcznie. To prawdziwy produkt Gourmet, który przyciąga wzrok i podbija podniebienie niesamowitym smakiem i konsystencją.
Produkt charakteryzuje się wyjątkowym smakiem, który zawdzięcza specjalnemu sosowi przygotowanego z kawałeczków cebuli, dojrzałego pomidora,oleju roślinnego a całość jest doprawiona specjalną mieszanką ziół i solą morską.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Nasze pikantne sardynki stały się najbardziej wyjątkową przekąską dla smakoszy dzięki łagodnemu pikantnemu akcentowi, który sprawia, że są soczyste i smaczne
Doskonałej jakości sardynki w oleju słonecznikowym, to wspaniała, zdrowa przekąska. Można je również wykorzystać do zrobienie smacznej pasty kanapkowej. Zobacz!
Kawałki tuńczyka w sosie pomidorowym 2 pack (2x80g)
Tuńczyk *2 pack powstaje z najlepszego sosu pomidorowego i najsmaczniejszej części tuńczyka, czyli polędwicy, dzięki czemu możesz cieszyć się niezrównanym smakiem i konsystencją.
Te sardynki dzięki charakterystycznemu i intensywnemu zapachowi i smakowi wyróżniają się atrakcyjnym srebrzystym wyglądem i wspaniałą prezentacją: jasne, smaczne, o miękkiej i soczystej konsystencji.
Najlepszy wybór małży przygotowanych z pysznym sosem przegrzebkowym przygotowanym ręcznie z naturalnych składników, aby zachwycić każdego, kto go spróbuje.
*Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Tacos Pacific Potón, kawałki kałamarnicy pacyficznej z czosnkiem w oleju roślinnym. Niepowtarzalna, pyszna przekąska na każdą okazję. Idealny produkt do paelli czy risotta. Jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków kuchni rybnej na całym świecie.