Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Nasze pikantne sardynki stały się najbardziej wyjątkową przekąską dla smakoszy dzięki łagodnemu pikantnemu akcentowi, który sprawia, że są soczyste i smaczne
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Sardynki w zalewie pikantnej i oleju słonecznikowym, to najlepszy wybór sardynek, które wyróżniają się atrakcyjnym srebrzystym wyglądem i wspaniałą prezentacją: jasne, smaczne i z dodatkowymi pikantnymi, paprykowymi niuansami.
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
210 kcal / 879kJ
Tłuszcze
14g
w tym
nasycone
0,6g
węglowodany
0g
w tym cukry
0g
Białko
20,6g
Sól
1,05g
Składniki: sardynki, olej słonecznikowy, ostra papryczka i sól.
Małże w puszkach Javimar. Najlepszy wybór małży przygotowanych z pysznym sosem galicyjskim, wykonanym ręcznie z naturalnych składników, które czynią to danie przysmakiem.
*Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Prawdziwa ośmiornica, gotowana, przygotowywana w tradycyjny galicyjski sposób i pakowana ręcznie. To prawdziwy produkt Gourmet, który przyciąga wzrok i podbija podniebienie niesamowitym smakiem i konsystencją.
Małże naturalne
Almejones al natural, to rodzaj mięsistej małży, zwanej także migdałem morskim, ze względu na podobieństwo kształtu i smaku, lekko słodki z delikatną goryczką.
Surimi z białej ryby w oleju słonecznikowym
Sałatka krabowa Arlequin to rodzaj mięsa z białej ryby. Jest źródłem białka i produktem lekkostrawnym, bardzo przydatna jako składnik do różnych dań, sałatek. Zobacz nasz przepis na sałatkę z czerwonej ciecierzycy i surimi krabowego.
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Małe małże w specjalnym sosie escabeche puszka 111g
Marynowane małże, najpopularniejsze owoce morza, małże, one zawsze są popularne dzięki wielkim możliwością kulinarnym, które są znane od tysięcy lat.
Ponadto, małże są idealnym składnikiem pomagającym utrzymać zbilansowaną dietę.
Małe niebieskie rybki (igły, iglice) w oliwie z oliwek
Ryba z rodziny Belonideae , która odnosi się do kilku gatunków, niektórych morskich i innych słodkowodnych. Otrzymuje tę nazwę od swojego wydłużonego i bocznie ściśniętego ciała. Jest ciemnoniebieski z tyłu, ale ma srebrne boki.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Najlepszy wybór małży przygotowanych z pysznym sosem przegrzebkowym przygotowanym ręcznie z naturalnych składników, aby zachwycić każdego, kto go spróbuje.
*Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Kawałki tuńczyka w sosie pomidorowym 2 pack (2x80g)
Tuńczyk *2 pack powstaje z najlepszego sosu pomidorowego i najsmaczniejszej części tuńczyka, czyli polędwicy, dzięki czemu możesz cieszyć się niezrównanym smakiem i konsystencją.
Tacos Pacific Potón, kawałki kałamarnicy pacyficznej z czosnkiem w oleju roślinnym. Niepowtarzalna, pyszna przekąska na każdą okazję. Idealny produkt do paelli czy risotta. Jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków kuchni rybnej na całym świecie.
Sardynki w sosie pomidorowym
Dlaczego warto jeść sardynki ? bo mają wysoką zawartość wapnia, fosforu. Selenu, bo są źródłem witamin, bo mają wysoką zawartość Omega 3, 6 oraz wysoką zawartość białek, są także źródłem jodu i cynku
Produkt charakteryzuje się wyjątkowym smakiem, który zawdzięcza specjalnemu sosowi przygotowanego z kawałeczków cebuli, dojrzałego pomidora,oleju roślinnego a całość jest doprawiona specjalną mieszanką ziół i solą morską.
Zanurz się w pysznym smaku kałamarnicy w sosie Marinera. Przysmak ten przyrządza się z oleju słonecznikowego, cebuli, pomidorów, mąki ryżowej, błonnika roślinnego z ziemniaków i bambusa, a także przypraw i soli. Każdy kęs to uczta smaków.
Te sardynki dzięki charakterystycznemu i intensywnemu zapachowi i smakowi wyróżniają się atrakcyjnym srebrzystym wyglądem i wspaniałą prezentacją: jasne, smaczne, o miękkiej i soczystej konsystencji.