Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Tacos, cięte kawałki macek kałamarnicy pacyficznej w oleju słonecznikowym.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Potón Tacos (kawałki macek kałamarnicy pacyficznej) w oleju słonecznikowym to produkt wyprodukowany w Galicji, który wyróżnia się smakiem i wysoką wartością odżywczą, a także niską zawartością tłuszczu. Kawałki macek kałamarnicy w oleju słonecznikowego tacos zachowują konsystencję mięsa, wszystkie jego właściwości i najlepszy smak. Potón del Pacyfico (kałamarnica pacyficzna) - to jedna z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków galicyjskiej kuchni rybnej, należąca do rodziny głowonogów.
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
171 kcal / 715kJ
Tłuszcze
8,3g
w tym
nasycone
1g
węglowodany
1g
w tym cukry
0g
Białko
23g
Sól
0,92g
Składniki: macki głowonogów (mięczaków), olej słonecznikowy i sól.
Zanurz się w pysznym smaku kałamarnicy w sosie Marinera. Przysmak ten przyrządza się z oleju słonecznikowego, cebuli, pomidorów, mąki ryżowej, błonnika roślinnego z ziemniaków i bambusa, a także przypraw i soli. Każdy kęs to uczta smaków.
Najlepszy wybór małży przygotowanych z pysznym sosem przegrzebkowym przygotowanym ręcznie z naturalnych składników, aby zachwycić każdego, kto go spróbuje.
*Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Pożywne i zdrowe małże, przyrządzone z rzemieślniczym sosem czosnkowym, smaczny i delikatny produkt, który zachwyci najbardziej wymagające podniebienia.
Małże naturalne
Almejones al natural, to rodzaj mięsistej małży, zwanej także migdałem morskim, ze względu na podobieństwo kształtu i smaku, lekko słodki z delikatną goryczką.
Surimi z białej ryby w oleju słonecznikowym
Sałatka krabowa Arlequin to rodzaj mięsa z białej ryby. Jest źródłem białka i produktem lekkostrawnym, bardzo przydatna jako składnik do różnych dań, sałatek. Zobacz nasz przepis na sałatkę z czerwonej ciecierzycy i surimi krabowego.
Tacos Pacific Potón, kawałki kałamarnicy pacyficznej z czosnkiem w oleju roślinnym. Niepowtarzalna, pyszna przekąska na każdą okazję. Idealny produkt do paelli czy risotta. Jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków kuchni rybnej na całym świecie.
Małże w puszkach Javimar. Najlepszy wybór małży przygotowanych z pysznym sosem galicyjskim, wykonanym ręcznie z naturalnych składników, które czynią to danie przysmakiem.
*Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Dwie puszki po 80g. Nasz lekki tuńczyk ( Yellofin-Thunnus Albacares ) to selekcja najlepszych kawałków, złowionych w sezonie, przy użyciu zrównoważonych i przyjaznych dla środowiska metod.To jedyny sposób, aby uzyskać najlepszy smak naszego lekkiego tuńczyka w puszkach.
Te sardynki dzięki charakterystycznemu i intensywnemu zapachowi i smakowi wyróżniają się atrakcyjnym srebrzystym wyglądem i wspaniałą prezentacją: jasne, smaczne, o miękkiej i soczystej konsystencji.
Doskonałej jakości sardynki w oleju słonecznikowym, to wspaniała, zdrowa przekąska. Można je również wykorzystać do zrobienie smacznej pasty kanapkowej. Zobacz!
Małe małże w specjalnym sosie escabeche puszka 111g
Marynowane małże, najpopularniejsze owoce morza, małże, one zawsze są popularne dzięki wielkim możliwością kulinarnym, które są znane od tysięcy lat.
Ponadto, małże są idealnym składnikiem pomagającym utrzymać zbilansowaną dietę.
Dorsz galicyjski w oliwie z oliwek Javimar jest częścią linii Black-Gourmet, która wyróżnia się najbardziej wyselekcjonowanymi produktami, zawsze wytwarzanymi z wyselekcjonowanych, najlepszych surowców.
Sardynki w sosie pomidorowym
Dlaczego warto jeść sardynki ? bo mają wysoką zawartość wapnia, fosforu. Selenu, bo są źródłem witamin, bo mają wysoką zawartość Omega 3, 6 oraz wysoką zawartość białek, są także źródłem jodu i cynku
Zanurz się w pysznym smaku kałamarnicy w sosie Marinera. Przysmak ten przyrządza się z oleju słonecznikowego, cebuli, pomidorów, mąki ryżowej, błonnika roślinnego z ziemniaków i bambusa, a także przypraw i soli. Każdy kęs to uczta smaków.