Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Dlaczego warto jeść sardynki ? bo mają wysoką zawartość wapnia, fosforu. Selenu, bo są źródłem witamin, bo mają wysoką zawartość Omega 3, 6 oraz wysoką zawartość białek, są także źródłem jodu i cynku
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Sardynki w sosie pomidorowym to jedna z najczęściej wybieranych konserw rybnych. W towarzystwie sosu na bazie naturalnych pomidorów, oliwy, przypraw i soli, sardynki zachowują konsystencję mięsa, swoją srebrzystą barwę i wyśmienity smak. Stanowi szybką i smaczną przekąskę, nadaje się również do przygotowania pasty rybnej z dodatkiem białego sera.
Wartość odżywcza
w 100 g
Wartość energetyczna
238 kcal / 992kJ
Tłuszcze
18g
w tym
nasycone
5,65g
węglowodany
1,2g
w tym cukry
0g
Białko
17,7g
Sól
1
Składniki: sardynki, olej słonecznikowy, pomidor, cebula, sól i przyprawy.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Produkt charakteryzuje się wyjątkowym smakiem, który zawdzięcza specjalnemu sosowi przygotowanego z kawałeczków cebuli, dojrzałego pomidora,oleju roślinnego a całość jest doprawiona specjalną mieszanką ziół i solą morską.
Dorsz galicyjski w oliwie z oliwek Javimar jest częścią linii Black-Gourmet, która wyróżnia się najbardziej wyselekcjonowanymi produktami, zawsze wytwarzanymi z wyselekcjonowanych, najlepszych surowców.
Dwie puszki po 80g. Nasz lekki tuńczyk ( Yellofin-Thunnus Albacares ) to selekcja najlepszych kawałków, złowionych w sezonie, przy użyciu zrównoważonych i przyjaznych dla środowiska metod.To jedyny sposób, aby uzyskać najlepszy smak naszego lekkiego tuńczyka w puszkach.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Surimi z białej ryby w oleju słonecznikowym
Sałatka krabowa Arlequin to rodzaj mięsa z białej ryby. Jest źródłem białka i produktem lekkostrawnym, bardzo przydatna jako składnik do różnych dań, sałatek. Zobacz nasz przepis na sałatkę z czerwonej ciecierzycy i surimi krabowego.
Najlepszy wybór małży przygotowanych z pysznym sosem przegrzebkowym przygotowanym ręcznie z naturalnych składników, aby zachwycić każdego, kto go spróbuje.
*Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Kawałki tuńczyka w sosie pomidorowym 2 pack (2x80g)
Tuńczyk *2 pack powstaje z najlepszego sosu pomidorowego i najsmaczniejszej części tuńczyka, czyli polędwicy, dzięki czemu możesz cieszyć się niezrównanym smakiem i konsystencją.
Małe małże w specjalnym sosie escabeche puszka 111g
Marynowane małże, najpopularniejsze owoce morza, małże, one zawsze są popularne dzięki wielkim możliwością kulinarnym, które są znane od tysięcy lat.
Ponadto, małże są idealnym składnikiem pomagającym utrzymać zbilansowaną dietę.
Małe niebieskie rybki (igły, iglice) w oliwie z oliwek
Ryba z rodziny Belonideae , która odnosi się do kilku gatunków, niektórych morskich i innych słodkowodnych. Otrzymuje tę nazwę od swojego wydłużonego i bocznie ściśniętego ciała. Jest ciemnoniebieski z tyłu, ale ma srebrne boki.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Nasze pikantne sardynki stały się najbardziej wyjątkową przekąską dla smakoszy dzięki łagodnemu pikantnemu akcentowi, który sprawia, że są soczyste i smaczne