Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Zanurz się w pysznym smaku kałamarnicy w sosie Marinera. Przysmak ten przyrządza się z oleju słonecznikowego, cebuli, pomidorów, mąki ryżowej, błonnika roślinnego z ziemniaków i bambusa, a także przypraw i soli. Każdy kęs to uczta smaków.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Grubo krojone kawałki (macki) kałamarnicy pacyficznej w specjalnej zalewie "salsa Marinera". Pyszne tacos potón w sosie marinara to przysmak , jaki oferuje nam hiszpańska gastronomia. Ten specjał z owoców morza, składa się z samych macek kałamarnicy pacyficznej (potón), pociętych w małych kostkach, idealnego do spożycia jako przystawka, któremu towarzyszy pyszny sos z owoców morza na bazie oleju słonecznikowego, pomidorów, cebuli, przypraw i soli. Tak przygotowana kałamarnica, to bardzo popularne danie w Hiszpanii a szczególnie w północno - zachodniej części zwanej, Galicia. To właśnie z tego regionu wywodzi się sposób podawania ośmiornicy "a la Gallega". Specjalnie doprawiony sos sprawia niepowtarzalną, pyszną przekąskę na każdą okazję. Jest to świąteczne danie przyrządzane z całej ugotowanej ośmiornicy (zwykle w miedzianych garnkach), która jest obecna na festiwalach, targach i pielgrzymkach w Galicji, stąd jej inna nazwa " á feira".
Dorsz galicyjski w oliwie z oliwek Javimar jest częścią linii Black-Gourmet, która wyróżnia się najbardziej wyselekcjonowanymi produktami, zawsze wytwarzanymi z wyselekcjonowanych, najlepszych surowców.
Doskonałej jakości sardynki w oleju słonecznikowym, to wspaniała, zdrowa przekąska. Można je również wykorzystać do zrobienie smacznej pasty kanapkowej. Zobacz!
Prawdziwa ośmiornica, gotowana, przygotowywana w tradycyjny galicyjski sposób i pakowana ręcznie. To prawdziwy produkt Gourmet, który przyciąga wzrok i podbija podniebienie niesamowitym smakiem i konsystencją.
Kawałki tuńczyka w sosie pomidorowym 2 pack (2x80g)
Tuńczyk *2 pack powstaje z najlepszego sosu pomidorowego i najsmaczniejszej części tuńczyka, czyli polędwicy, dzięki czemu możesz cieszyć się niezrównanym smakiem i konsystencją.
Sardynki w sosie pomidorowym
Dlaczego warto jeść sardynki ? bo mają wysoką zawartość wapnia, fosforu. Selenu, bo są źródłem witamin, bo mają wysoką zawartość Omega 3, 6 oraz wysoką zawartość białek, są także źródłem jodu i cynku
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Pożywne i zdrowe małże, przyrządzone z rzemieślniczym sosem czosnkowym, smaczny i delikatny produkt, który zachwyci najbardziej wymagające podniebienia.
Tacos Pacific Potón, kawałki kałamarnicy pacyficznej z czosnkiem w oleju roślinnym. Niepowtarzalna, pyszna przekąska na każdą okazję. Idealny produkt do paelli czy risotta. Jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków kuchni rybnej na całym świecie.
Małże naturalne
Almejones al natural, to rodzaj mięsistej małży, zwanej także migdałem morskim, ze względu na podobieństwo kształtu i smaku, lekko słodki z delikatną goryczką.
Dwie puszki po 80g. Nasz lekki tuńczyk ( Yellofin-Thunnus Albacares ) to selekcja najlepszych kawałków, złowionych w sezonie, przy użyciu zrównoważonych i przyjaznych dla środowiska metod.To jedyny sposób, aby uzyskać najlepszy smak naszego lekkiego tuńczyka w puszkach.
Produkt charakteryzuje się wyjątkowym smakiem, który zawdzięcza specjalnemu sosowi przygotowanego z kawałeczków cebuli, dojrzałego pomidora,oleju roślinnego a całość jest doprawiona specjalną mieszanką ziół i solą morską.
Małe niebieskie rybki (igły, iglice) w oliwie z oliwek
Ryba z rodziny Belonideae , która odnosi się do kilku gatunków, niektórych morskich i innych słodkowodnych. Otrzymuje tę nazwę od swojego wydłużonego i bocznie ściśniętego ciała. Jest ciemnoniebieski z tyłu, ale ma srebrne boki.
Tacos Pacific Potón, kawałki kałamarnicy pacyficznej z czosnkiem w oleju roślinnym. Niepowtarzalna, pyszna przekąska na każdą okazję. Idealny produkt do paelli czy risotta. Jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków kuchni rybnej na całym świecie.