Inny sposób na rozkoszowanie się peklowanym serem kozim SUCUM, zakonserwowanym w oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku,...
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Pecorino Romano to kompaktowy, twardy włoski ser owczy o mocnym i słonym smaku, idealny do tarcia i przyprawiania potraw. Jego nazwa wywodzi się od włoskiego słowa pecorino , co oznacza „owca” i od czasów rzymskich, w których ser był podstawowym pożywieniem. Dziś jest to jeden z najbardziej znanych włoskich serów poza Włochami: bogaty w białko, bogaty w...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Tuńczyk CLARO (jasny) Arlequin, to kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki. Zobacz nasz przepis na sałatkę tuńczyka z czerwona fasolą.
Tuńczyk CLARO Arlequin, to duże kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby w naturalnej zalewie, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki i nadzienia.
Przyprawa wzbogacająca smak pieczonych ziemniaków. Szczególnie polecamy do pieczenia ziemniaków w piekarniku z dodatkiem oliwy z oliwek extra Virgen. Zaletą produktu jest naturalność, brak dodatków chemicznych w tym glutaminianu sodu. Zobacz nasz przepis na ziemniaki - film "Gotuj z IRPO"
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Niesamowita mieszanka ziół, warzyw i innych przypraw polecana do wzbogacenia smaku ziemniaków pieczonych i smażonych. Szczególnie polecamy do pieczenia ziemniaków w piekarniku z dodatkiem oliwy z oliwek extra Virgen. Zaletą produktu jest naturalność, brak dodatków chemicznych w tym glutaminianu sodu.
Harissa- arabska pikantna mieszanka przypraw pochodząca z Północnej Afryki (Maroko). Możemy dodawać ją do różnych dań, zarówno mięsnych, jak i rybnych, czy warzywnych. Po dodaniu oliwy z oliwek do harissy, otrzymamy pikantną pastę do smarowania.
Cejloński cynamon uważany jest za najlepszy na świecie. Jest zdrowy dobry dla naszego zdrowia: obniża poziom cukru we krwi, czyści układ oddechowy, wspomaga układ krążenia, pomaga przy przeziębieniach i grypie.
Ras el hanout oznacza po arabsku „szef sklepu”, to tradycyjna mieszanka ziół i przypraw z obszaru Maghrebu (Północna Afryka). Jest to najpopularniejsza a zarazem uniwersalna mieszanka przyprawowa używana w kuchni marokańskiej praktycznie do każdego dania, przyrządzanego w tradycyjnych tażinach.
Danie pochodzi się z kuchni krajów Maghrebu, przede wszystkim Maroka, Algierii, Libii i Tunezji. Łączy cechy makaronu, kaszy i ryżu, bardzo bogaty w białko, co jest ważne dla wegetarian. Wykorzystaj naszą przyprawę i przygotuj swój kuskus.
Za'atar (zwany także zatarem lub za'tarem), ta przyprawa to bliskowschodnia specjalność, która odegra ważną rolę w Twojej kuchni. Jest pyszna i bardzo przydatna, aby nadać dodatkowy smak wszystkim rodzajom potraw. Za'atar to mieszanka przypraw i ziół typowa dla kuchni arabskiej, szeroko stosowana w krajach Bliskiego Wschodu.
Pieprz zielony w zalewie solnej to niedojrzałe owoce pieprzu czarnego. Solna zalewa w przeciwieństwie do octowej nie zmienia smaku jak również kształtu owoców pieprzu.
Wędzona papryka ostra PIMENTÓN, to proszek powstający w wyniku mielenia suszonej czerwonej papryki uprawianej w Murcji. Swój charakterystyczny wędzony smak zawdzięcza specyficznemu procesowi suszenia dymem przy użyciu drewna dębu ostrolistnego. Ma dużą siłę barwiącą i jest szeroko stosowany w kuchni.
Hiszpański ostry sos z papryczek pili-pili. Nasz sos jest idealny do przygotowania marynaty do pieczonych lub grillowanych mięs i ryb. Doskonały do różnych innych potraw, niezastąpiony w każdej kuchni.
CYNAMON CEJLOŃSKI LASKI 6 lasek po 8cm. Cejloński cynamon uważany jest za najlepszy na świecie. Jest zdrowy dobry dla naszego zdrowia: obniża poziom cukru we krwi, czyści układ oddechowy, wspomaga układ krążenia, pomaga przy przeziębieniach i grypie.