Oliwa z oliwek ekstra Virgen, wytłoczona z najbardziej typowych odmian regionu Cordoba Subbética.
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia MONTEOLIVA TRADITIONAL FILTERED to „naturalny kupaż” najbardziej typowych odmian rejonu upraw Cordoba Subbética. Wśród nich możemy wyróżnić hojiblanco, picual, picudo, pajarero, castacabra i kilka innych odmian w...
Najlepsza oliwa z oliwek na świecie 2017/2018.
Oliwa z oliwek Epicure zbudowana jest z mieszanki oliwy z oliwek Hojiblanca i Picuda. Ze względu na swój delikatny, wspaniały smak jest to idealna oliwa do picia i degustowania.
Oliwa z nagrodami. Najlepsza hiszpańska oliwa 2022 konkursu w Tokio, finalista konkursu na najlepszą oliwę z oliwek 2022...
Oliwa z Oliwek Extra Virgin Premium Monteoliva Oro Pajarero AOVE
Jest to bardzo szczególna odmiana, gdyż swoją nazwę zawdzięcza zainteresowaniu jej owocami wszelkiego rodzaju dzikiego ptactwa, szczególnie drozdów, , ponieważ mamy do czynienia z dużą, słodką i szybko dojrzewającą oliwką. Nazwa Pajarero, to w naszym języku oznacza wolierę dla ptactwa. Zbiór...
Oliwa z oliwek extra Virgin, specjalna edycja Monteoliva Oro Premium AOVE
Te kolecjonerskie butelki z oliwą z oliwek, są wyjątkowym produktem w sytuacjach, gdy chcesz zaskoczyć kogoś wyjątkowym prezentem.Wewnątrz butelki oliwa z oliwek Extra Virgin MONTEOLIVA ORO PREMIUM, oliwa z oliwek najwyższej jakości, poparty wieloma nagrodami w kraju i za...
AOVE Oliwa z oliwek świeża, pachnąca oliwa z pierwszego tłoczenia, ekstra Virgen o wspaniałej osobowości.
Oliwa Premium Extra Virgin, to najwyższej jakości sok z zielonych oliwek hojiblanca, prawie białych, zebranych na początku procesu dojrzewania. Unikalna oliwa z oliwek w naszym sklepie.
Gorąco polecamy dla tych klientów, którzy szukają wczesnych,...
Oliwa z oliwek Extra Virgin najwyższej jakości OH! "Rodzinny Wybór"
Oliwki zbiera się od początku listopada do koniec grudnia, szukając równowagi pomiędzy dojrzewaniem owoców i jakości oliwy z oliwek.
Kwasowość 0,17°
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Passata tradycyjna z włoskich pomidorów - przecier pomidorowy 680 g
Passata, przecier pomidorowy w szklanej butelce. Wykonany z przetartych pomidorów z dodatkiem kwasku cytrynowego.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Czym jest passata di pomodoro czyli włoski sos pomidorowy? Passata to włoski przecier pomidorowy o skoncentrowanym smaku pomidorów, uzyskanym w procesie gotowania i redukcji wody. Smak passata di pomodoro jest znacznie bardziej intensywny niż zwykłego sosu pomidorowego lub sosu ze smażonych pomidorów, a zapewnia to wysoka koncentracja aromatów w mniejszej ilości wody. Passata to podstawa przepisów włoskiej książki kucharskiej to preparat, który ma wiele zastosowań . Można go stosować w makaronach i pizzy, ale także w gulaszach lub jako dodatek do focaccii. Passata ma wiele zastosowań w kuchni włoskiej , jest częstym składnikiem do przygotowania pizzy, makaronów, sosów, a nawet zup, gulaszów, gdzie składnikiem przepisów są pomidory. Ponieważ passata jest koncentratem, wystarczy dodać niewielką ilość, aby dodać smaku pomidorów lub użyć jako wzmacniacza w sosach lub gulaszu.
Grissini to rodzaj włoskiego pieczywa, pod postacią wąskich paluszków, wyrabianych z ciasta drożdżowego.
Pieczywo Grissini jest produkowane według specjalnego przepisu od XIV w.
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Grissini to rodzaj włoskiego pieczywa, pod postacią wąskich paluszków, wyrabianych z ciasta drożdżowego z dodatkiem oliwy z oliwek.
Grissini znane były już w XIV wieku i przypuszcza się, że pochodzą z Turynu, w którym kucharz przygotowujący ciasto na pizzę zaczął z nim eksperymentować.
Doskonała mieszanka 60% Arabiki i 40% Robusty, zapewniająca dobrą równowagę z miękkim i słodkim smakiem, średnią treściwością i kremowym finiszem.
Mieszanka Arabiki z Ameryki Południowej z Robustą z Azji, nadaje intensywny aromat i wspaniały smak kawy. Treściwość, kremowość koloru orzecha laskowego w Twojej filiżance charakteryzuje Cafe Burdet...
Kawa palona w Hiszpanii
100% Arabica ziarno z Kostaryki.
Wulkaniczne gleby, łagodne temperatury i dwie wyraźne pory roku, sucha i deszczowa, sprawiają, że ziarna mają głęboki, słodki, lekki i dobrze zbalansowany smak.
Cafe Burdet - dostarcza najwyższej jakości kawę dla smakoszy klientom na całym świecie, tworząc wyjątkowe chwile, które czynią życie...
Kawa dla smakoszy
Czysta 100% Arabica z Gwatemali. Mocna, gęsta z subtelnymi dymnymi i pikantnymi niuansami z doskonałym słodkim finiszem, zrównoważonym poziomem kwasowości oraz bogatym aromatem.
Włoskie pomidory bez skórki Pelati, zbierane i przetworzone w tym samym dniu. Aromatyczne pomidory zbierane w najcieplejsze dni pełne witamin i wartości odżywczych, a także wspaniałego 100% koloru dojrzałego pomidora. Doskonałe do przyrządzania różnych potraw tradycyjnej kuchni śródziemnomorskiej. Doskonale wzbogacą naszą tradycyjną pomidorową.
To ekskluzywna odmiana ryżu, która chłonie cały aromat składników, z którymi jest połączona, zawsze zachowując właściwy smak. Idealny do paelli, kremowego/suchego ryżu, dodatków do mięs, ryb, a także do przygotowania doskonałych deserów na bazie ryżu. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu!