Marka: Cielo y Tierra Olive

Oliwa z oliwek AOVE Picual z wczesnych zbiorów 500 ml

Oliwa z oliwek ekstra Virgen Picual EVOO, Cielo y Tierra to Uznana, Spektakularna Hiszpańska Jakość. Cielo y Tierra Picual to oliwa z oliwek Extra Virgin o dużej złożoności aromatycznej, podkreślająca zapach liści drzewa oliwnego, świeżo skoszonej trawy, karczochów, pomidorów, a także wyczuwalne nuty owocowe takie jak: zielony banan, jabłko i zielone...
Cena 85,00 zł Cena podstawowa 105,00 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Finca Dehesa Frías

SER KOZI twardy SUCUM (0,6 KG)

Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku, lawendy, czystka i innych gatunków górskich krzewów. Z tego naturalnego surowca, dodając wyłącznie osetową (ostropest)...
Cena 74,00 zł Cena podstawowa 78,00 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Jose Pelluz Bernal S.L.

Migdały Marcona z ostrą papryką 150g słoik

Najlepsze hiszpańskie migdały Marcona, smażone z pikantną papryką zapakowane w szklany słoik. Jest to najbardziej rozpowszechniona odmiana w strefie śródziemnomorskiej. Bardzo ceni się ją na rynku z uwagi na jej właściwości organoleptyczne, takie jak przyjemny smak, słodycz i kształt. Dzięki ich niezaprzeczalnym i naukowo potwierdzonym właściwościom...
Cena 22,00 zł Cena podstawowa 24,00 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie produkty w promocji
Naturalny ocet truskawkowy sklep hiszpański IRPO
  • Naturalny ocet truskawkowy sklep hiszpański IRPO

Ocet truskawkowy 200 ml

Naturalny, żywy ocet truskawkowy produkowany jest z polskich truskawek.

25,00 zł
Brutto
Dostawa 24h
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Naturalny, żywy ocet truskawkowy produkowany jest z polskich truskawek poddanych naturalnemu procesowi fermentacji, bez dodatku drożdży. Do produkcji używamy owoców zdrowych i dojrzałych, pochodzących w głównej mierze z okolic perły Beskidu. Fermentacja alkoholowa przy otwartym procesie produkcji i stałym natlenieniu dzięki bakteriom z rodziny Acetobacteraceae postępuje w cichą fermentację octową. Powolny proces trwa od kilku do kilkunastu tygodni. Po zakończonej fermentacji octowej ocet dojrzewa od trzech do dwunastu miesięcy.
Truskawki mają działanie moczopędne, krwiotwórcze oraz oczyszczające naszą krew. Gaszą również pragnienie, leczą ból gardła i chrypkę. Zawierają potas, witaminę C i PP oraz sole mineralne. Poleca się cierpiącym na schorzenia wątroby, a także nerek.
Ocet jest niepasteryzowany i niefiltrowany, nie używamy siarczynów czy przeciwutleniaczy dzięki czemu żywy ocet zachowuje wszystkie wartości poddanych fermentacji truskawek.
Idealny do sałatek, owoców, diet, rozcieńczony z wodą do bezpośredniego picia.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Paluszki Grissini tradycyjne z oliwą z oliwek 125g

Grissini to rodzaj włoskiego pieczywa, pod postacią wąskich paluszków, wyrabianych z ciasta drożdżowego z dodatkiem oliwy z oliwek. Grissini znane były już w XIV wieku i przypuszcza się, że pochodzą z Turynu, w którym kucharz przygotowujący ciasto na pizzę zaczął z nim eksperymentować.
Cena 9,05 zł
Więcej
W magazynie

Marka: IRPO

Passata z bazylią - tradycyjny włoski przecier pomidorowy 680g

Przecier pomidorowy z dodatkiem bazylii w szklanej butelce. Wykonany z przetartych pomidorów z dodatkiem kwasku cytrynowego Wszyscy lubimy jeść makaron, a dobry talerz spaghetti z włoskim sosem pomidorowym jest najłatwiejszym i najszybszym do przygotowania. Prawda jest taka, że ​​makaron z Passatą, włoskim smażonym pomidorem i odrobiną startego sera...
Cena 10,40 zł
Więcej
W magazynie

Marka: IRPO

Pomidory Pelati całe 400g

Włoskie pomidory bez skórki Pelati, zbierane i przetworzone w tym samym dniu. Aromatyczne pomidory zbierane w najcieplejsze dni pełne witamin i wartości odżywczych, a także wspaniałego 100% koloru dojrzałego pomidora. Doskonałe do przyrządzania różnych potraw tradycyjnej kuchni śródziemnomorskiej. Doskonale wzbogacą naszą tradycyjną pomidorową.
Cena 6,00 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Finca Pomabel S.L.

Ryż Calasparra drobnoziarnisty do Paella

Najlepszy hiszpański ryż Calasparra odmiany Balilla por Sollana. Ta biała, drobnoziarnista odmiana ryżu uprawiana jest na tym obszarze od XIV wieku. Ryż Calasparra posiada niezwykłe właściwości kulinarne, które sprawiają, że jest niezastąpionym składnikiem jednej z najsłynniejszych hiszpańskich potraw – paelli.
Cena 24,00 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Paluszki Grissini tradycyjne 125g

Grissini to rodzaj włoskiego pieczywa, pod postacią wąskich paluszków, wyrabianych z ciasta drożdżowego. Pieczywo Grissini jest produkowane według specjalnego przepisu od XIV w. 
Cena 8,10 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Marka: Finca Pomabel S.L.

Ryż Bomba Calasparra extra Paella - 1 kg

" Klejnot Calasparra" - hiszpański ryż Bomba pochodzący z Murcii, z "Chronionego Obszaru Pochodzenia " (D.O.P.) Calasparra. To odmiana ryżu charakteryzująca się krótkim ziarnem, które może dwukrotnie lub trzykrotnie powiększyć swoją objętość, bardzo dobrze wchłaniając wodę podczas gotowania.
Cena 57,00 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Cafe Burdet

Kawa Arabica Costa Rica Burdet ziarno 1 kg

Kawa palona w Hiszpanii  100% Arabica ziarno z Kostaryki. Wulkaniczne gleby, łagodne temperatury i dwie wyraźne pory roku, sucha i deszczowa, sprawiają, że ziarna mają głęboki, słodki, lekki i dobrze zbalansowany smak. Cafe Burdet - dostarcza najwyższej jakości kawę dla smakoszy klientom na całym świecie, tworząc wyjątkowe chwile, które czynią życie...
Cena 115,00 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Marka: Cafe Burdet

Kawa Burdet Natural ziarno 1 kg

Doskonała mieszanka 60% Arabiki i 40% Robusty, zapewniająca dobrą równowagę z miękkim i słodkim smakiem, średnią treściwością i kremowym finiszem. Mieszanka Arabiki z Ameryki Południowej z Robustą z Azji, nadaje intensywny aromat i wspaniały smak kawy. Treściwość, kremowość koloru orzecha laskowego w Twojej filiżance charakteryzuje Cafe Burdet...
Cena 95,00 zł
Więcej
W magazynie
Zobacz także

Śledź nas na Facebooku