Oliwa z oliwek EVOO Premium na prezent dla smakoszy, kolekcjonerów najlepszej oliwy z oliwek extra Virgin.
„Delirium” to Oliwna Dusza, która nawiązuje do tradycji pokoleń rodziny Aguilera. Ta sama dusza, która motywowała pana Dionisio Aguilerę i całą jego rodzinę ponad 25 lat temu, kiedy założyli Aceites Tapia, SL. Ta sama dusza, która od tego czasu...
Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Pasztet z dzika z rodzynkami i Pedro Ximénez
Pasztet z dziczyzny o wyselekcjonowanym, wykwintnym smaku, do posmarowania pieczywa na śniadanie, do przekąsek lub tapas. Nie potrzebuje zimna. Dlatego możesz trzymać go w temperaturze pokojowej.
Oliwa z oliwek ekstra virgin, pozyskiwana z fioletowych oliwek zebranych w środkowym okresie zbiorów.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
D'Villalta - TO DUŻO WIĘCEJ NIŻ OLIWA EXTRA VIRGIN Oliwy pochodzą z wysokogórskich gajów oliwnych położonych w Sierra de Cazorla, Segura i Las Villas w prowincji Jaén oraz w Sierra Arana, w Górach Wschodnich Granady Połączenie skrupulatnej pracy, zrozumienia procesu dojrzewania oliwek i kontroli produkcji na wszystkich etapach, jest sekretem oliw D'Villalta. Oliwy charakteryzują się owocowością i równowagą, z produkcją na małą skalę, gdzie jakość ma pierwszeństwo, aby zapewnić doskonałość. Eksperymentując z procesem dojrzewania oliwek, jesteśmy w stanie osiągnąć bardzo różnorodne i interesujące aromaty, intensywności oraz smaki. Wszystkie nasze oliwy pochodzą z odmiany Picual, tradycyjnej odmiany, która zapewnia dodatkową jakość i ulepszone cechy, które niewątpliwie są doceniane w produkcie końcowym. ENVERO - oliwa z fioletowych owoców oliwek, środkowy czas zbiorów. Proces dojrzewania oliwek jest większy niż w przypadku oliwy TEMPRANO, ale bez osiągnięcia pełnej dojrzałości. Optymalny punkt zbioru można rozpoznać, znajdując na drzewie podobną ilość zielonych oliwek do fioletowych oliwek. Zarówno pod względem zapachu, jak i smaku, docenisz intensywną owocowość z nutą karczocha oraz zielonych i dojrzałych bananów. Początkowo wykazuje lekko ostry i pieprzny smak, który powoli zanika, ustępując miejsca słodkiemu i gładkiemu posmakowi. Warzywa smażone na patelni są idealne na lekki posiłek lub jako dodatek do każdego dania. W przypadku Twojej kuchni ENVERO D'Villalta jest dobrym wyborem, ponieważ zachowuje swoje właściwości w wysokich temperaturach, zapewniając jednocześnie świeżość i charakter.
Oliwa extra Virgen z Andaluzjii (Hiszpania) w jednorazowych opakowaniach.
Oliwa z oliwek extra Virgin tłoczona na zimno, w unikalnych, jednorazowych buteleczkach 15ml w opakowaniu display (150 sztuk).
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
EVOO oliwa z oliwek. Jednoszczepowa oliwa Premium extra Virgin ARBEQUINA SILVER znanej andaluzyjskiej tłoczni HISPASUR.
Intensywne zielone owoce z bardzo złożonymi nutami. Przeważające odcienie zieleni przypominające skórkę świeżej trawy, jabłka lub banana. Podstawowa nuta aromatycznych roślin i liści pomidora. Pierwszy dotyk na języku jest słodki,...
Oliwa z oliwek Extra Virgen EVOO, Cielo y Tierra Picual to o dużej złożoności aromatycznej.
Cielo y Tierra Picual to oliwa z oliwek Extra Virgin o dużej złożoności aromatycznej, podkreślająca zapach liści drzewa oliwnego, świeżo skoszonej trawy, karczochów, pomidorów, a także wyczuwalnych nut owocowych takich jak: zielony banan, jabłko i zielone...
Firma Torres y Ribelles to znany na całym świecie producent oliwy z oliwek pod marką BETIS.
Oliwa z oliwek extra Virgin Betis to kupaż trzech różnych rodzajów oliwek: Arbequina, Hojiblanca i Picual. Ten zestaw owoców oliwek oferuje miękki i zrównoważony smak, który pasuje do każdego gustu gastronomicznego i jest zalecamy, aby nadać potrawom więcej smaku....
Oliwa z oliwek Arbequina z pierwszego tłoczenia AOVE, wczesny zbiór mała kwasowość.
Hiszpańska oliwa z oliwek extra Virgin. Oliwa z oliwek z jednego rodzaju owoców oliwek Oliwa z oliwek o kompozycji przypominającej jabłko, banana, pomidora i suszone owoce. Na podniebieniu smak bardzo słodki i przyjemny z posmakiem orzecha laskowego i zielonych migdałów....
Oliwa z oliwek ekstra Virgen Hojiblanca EVOO, w pięknej butelce w kolorze oliwy znajdującej się wewnątrz .
EVOO KNOLIVE HOJIBLANCA to oliwa o bardzo intensywnej owocowości z aromatami świeżej trawy, skórki jabłka i banana. W mniejszym stopniu doceniane są także nuty rozmarynu, tymianku i pomidora. Oliwa idealnie nadaje się do sałatek, bezpośrednio na...
Oliwa z oliwek ekstra Virgin AOVE, wytłoczona z organicznych zielonych, dojrzałych owoców, posiadające dużą złożoność aromatów.
Ta oliwa z oliwek EVOO wytłoczona z organicznych zielonych, dojrzałych owoców, posiadające dużą złożoność aromatów, które nadają smak delikatnej harmonii, działającej na nasze zmysły. Wyróżniają się kwiatowe tony, przywodzące na...
AOVE, Extra oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, Canoliva Reserve Familiar oryginalny kupaż, oliwa wytłoczona z owoców gatunku Hojiblanca i Picuda.
Wysublimowana mieszanka oliw, która prezentuje intensywną owocowość świeżych i zielonych owoców oliwek z nutami świeżo skoszonej trawy i świeżego migdała, przeplatanymi nutami zielonego jabłka i cytrusów, a...
Oliwa z oliwek wczesny zbiór, niefiltrowana (sin filtrado) - butelka szklana 500ml
Niestety zapasy świeżej oliwy z kampanii 2023 roku się skończyły, czekamy na kampanię 2024r.
Po wybuchu intensywnej owocowości świeżych oliwek, oliwa ta kontynuuje zapach świeżo skoszonej trawy. Z owocowymi nutami banana i jabłka, zakończone świeżym migdałem i pomidorem....
Najlepsza oliwa z oliwek na świecie 2017/2018.
Oliwa z oliwek Epicure zbudowana jest z mieszanki oliwy z oliwek Hojiblanca i Picuda. Ze względu na swój delikatny, wspaniały smak jest to idealna oliwa do picia i degustowania.
Oliwa z nagrodami. Najlepsza hiszpańska oliwa 2022 konkursu w Tokio, finalista konkursu na najlepszą oliwę z oliwek 2022...
Oliwa z oliwek Extra Virgin najwyższej jakości OH! "Rodzinny Wybór"
Oliwki zbiera się od początku listopada do koniec grudnia, szukając równowagi pomiędzy dojrzewaniem owoców i jakości oliwy z oliwek.
Kwasowość 0,17°
Oliwa z oliwek Extra Virgin najwyższej jakości OH! Edycja limitowana "Wczesny zbiór"
Oliwki zbierane od 16 do 24 października 2023, czyli z pierwszych dni zbiorów. AOVE wytłoczona w ciągu 24 godzin od czasu zerwania owoców z drzewa. Dzięki aromatycznej intensywności i zrównoważonego smaku tej oliwy, Twoje potrawy przeniosą się na inny poziom.To ta oliwa,...
Oliwa z Oliwek Extra Virgin Premium Monteoliva Oro Pajarero AOVE
Jest to bardzo szczególna odmiana, gdyż swoją nazwę zawdzięcza zainteresowaniu jej owocami wszelkiego rodzaju dzikiego ptactwa, szczególnie drozdów, , ponieważ mamy do czynienia z dużą, słodką i szybko dojrzewającą oliwką. Nazwa Pajarero, to w naszym języku oznacza wolierę dla ptactwa. Zbiór...