Inny sposób na rozkoszowanie się peklowanym serem kozim SUCUM, zakonserwowanym w oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku,...
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Pecorino Romano to kompaktowy, twardy włoski ser owczy o mocnym i słonym smaku, idealny do tarcia i przyprawiania potraw. Jego nazwa wywodzi się od włoskiego słowa pecorino , co oznacza „owca” i od czasów rzymskich, w których ser był podstawowym pożywieniem. Dziś jest to jeden z najbardziej znanych włoskich serów poza Włochami: bogaty w białko, bogaty w...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Tuńczyk CLARO (jasny) Arlequin, to kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki. Zobacz nasz przepis na sałatkę tuńczyka z czerwona fasolą.
Tuńczyk CLARO Arlequin, to duże kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby w naturalnej zalewie, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki i nadzienia.
Ocet balsamiczny można dodawać do potraw mięsnych, ryb, sałatek, a nawet słodyczy, takich jak lody. Można również przygotować dressing na jego bazie, dodając do octu oliwę z oliwek, dowolne zioła i sok z cytryny.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Ocet balsamiczny to ocet otrzymywany z zagęszczonego moszczu winogronowego, który jest poddany długotrwałemu procesowi fermentacji w drewnianych beczkach. W odróżnieniu od zwykłych octów winnych, ma słodko-kwaśny smak oraz niezwykły aromat, przez co nadaje każdej potrawie charakterystyczny smak. Ocet balsamiczny można dodawać do potraw mięsnych, ryb, sałatek, a nawet słodyczy, takich jak lody. Można również przygotować dressing na jego bazie, dodając do octu oliwę z oliwek, dowolne zioła i sok z cytryny.
Sok z cytryn naturalny
Naturalny 100% sok, nie zrobiony z koncentratu a wyciśnięty ze świeżych cytryn. Ten sok stosuje się tak samo jak świeże cytryny: do mięsa, ryb, sałatek, sosów, dresingów, zimnych i ciepłych napojów, domowej lemoniady, lodów i drinków.
Ocet balsamiczny Eko, wyjątkowo skondensowany ARROPE z Pedro Ximenez. Gęsty organiczny ocet balsamiczny wytwarzany specjalną metodą z winogron Pedro Ximenez. Doskonały do lodów, tostów, ciast, deserów, do mięs oraz do wielu potraw, których nasza wyobraźnia zechce spróbować.
Tradycyjny włoski ocet balsamiczny z Modeny, Antico Casale di Modena
Ocet balsamiczny powstały z połączenia naturalnego octu winnego i zagęszczonego moszczu winogron poddanego długotrwałemu dojrzewaniu w drewnianych beczkach. Świetnie wzbogaca smak każdej potrawy, szczególnie sałatek, sosów, marynat, różnych dań kuchni śródziemnomorskiej, a także do...
Sok z limonek 100% - naturalny opak. 125 ml
Naturalny sok z południowo- amerykańskich limonek. Sok zrobiony z koncentratu. Sok z limonki wspomaga pracę wątroby, a woda z limonką odchudza.
Display zawiera 168 sztuk kapsułek.
Specjalnie dla gastronomii! Ocet winny Vinagre, w unikalnych, jednorazowych kapsułkach 10 ml w opakowaniu display (168 sztuk). Dla pizzerri, barów, restauracji, cateringu i innych, którzy potrzebują, szczególnie w czasie pandemii Covid -19 jednorazowych, higienicznych porcji.
Najwyższej jakości ocet balsamiczny z Hiszpanii. Ocet winny Eko de vinagre balsamico z Pedro Ximenez. Doskonały. Szczególnie polecany do mięs, sosów i deserów.
Sok z limonki (z zagęszczonego soku).
Jedna butelka o pojemności 280 ml zawiera naturalny sok z 1 kg limonek. Sok wytworzony z naturalnego soku zagęszczonego pochodzącego z upraw limonek w Ameryce Środkowej/Południowej.