Marka: PALCARSA
Marka: PALCARSA
Marka: Arlequin
Marka: ARROZÚA Ryż z Hiszpanii
Marka: Arlequin
Marka: Arlequin
Marka: Karina
Marka: Arlequin
Marka: Arlequin
Oliwa z oliwek EVOO Premium na prezent dla smakoszy, kolekcjonerów najlepszej oliwy z oliwek extra Virgin.
„Delirium” to Oliwna Dusza, która nawiązuje do tradycji pokoleń rodziny Aguilera. Ta sama dusza, która motywowała pana Dionisio Aguilerę i całą jego rodzinę ponad 25 lat temu, kiedy założyli Aceites Tapia, SL. Ta sama dusza, która od tego czasu przekazuje całą esencję tych, którzy żyją, kochają i troszczą się dla gaju oliwnego do produkcji oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Delirium jest owocem dobrej pracy wykonanej na farmie „La Ahulaguilla”. Położone bardzo blisko tłoczni, położone jest na grupie wzgórz, na wysokości około 800 m n.p.m., na kamienistej glebie wapiennej, tradycyjnie uprawianej, z 4500 drzewami oliwnymi odmiany Hojiblanca, z których duża część ma ponad 100 letnie drzewa. Nasza najlepsza, zjawiskowa oliwa z oliwek Extra Virgin, wczesna selekcja naszych oliwek Hojiblanca, zebrana z wielką starannością w pierwszym tygodniu października, kiedy oliwka jest w idealnym stanie dojrzałości, całkowicie zielona i wybrana z 2 partii po 25 000 kilogramów, aby uzyskać EVOO, które zdobyło nagrody w 5 międzynarodowych konkursach. 100% mocy i jakości odmiany oliwek Hojiblanca.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wyselekcjonowane przez Mistrza Millera owoce, z których powstaje oliwa o majestatycznym smaku i aromacie, który zachowuje wszystkie niuanse zielonych owoców, trawy i korzennych atrybutów wczesnego punktu dojrzewania oliwki. „ Delirium” to najlepsze EVOO wyprodukowane przez Aceites Tapia, wykonane z soku z pierwszych oliwek zebranych w pierwszym tygodniu października, we wczesnym okresie dojrzewania i wyselekcjonowane przez naszego Mistrza Millera, o majestatycznym smaku i aromacie , która zachowuje wszystkie niuanse zielonych owoców, traw i pikantnych cech wczesnego punktu dojrzewania oliwek, która wydobywa 100% mocy i jakości odmiany Hojiblanca , a także mądrość niektórych . Delirium to w skrócie produkt bardzo wysokiej jakości. Zbierane, opracowywane, produkowane i pakowane, by stać się prezentem dla zmysłów. Pomyślana jako specjalna limitowana edycja , numerowana i podpisana przez jej twórcę , dedykowana miłośnikom oliwy z oliwek .
Aceites Tapia, SL to firma, która od ponad 25 lat zajmuje się pozyskiwaniem wysokiej jakości oliwy z oliwek Extra Virgin i wyjątkowych właściwości organoleptycznych.Posiada również ponad 100 hektarów ziemi i posiada prawie 20 000 drzew oliwnych, co pozwala nam kontrolować pielęgnację i jakość naszych drzewek i oliwek doskonale. Produkujemy wyłącznie najwyższej jakości oliwę z oliwek Extra Virgin (EVOO) ( odmiana Hojiblanca), otrzymywaną bezpośrednio z wyselekcjonowanych oliwek w optymalnym momencie ich dojrzałości i wyłącznie za pomocą procedur mechanicznych, jesteśmy również jedyną olejarnią w Hiszpanii, która certyfikowała nasze ziemie Magnetyzmem Zero , co sprawia, że nasza oliwa z oliwek Extra Virgin jest wolna od szkodliwych substancji i uzyskujemy jeden z najlepszych EVOO w kraju, co potwierdza nam każdego dnia wielu klientów. Stosowanie pól magnetycznych w uprawach konsumpcyjnych, w konsekwencji prowadzi do ich większego wzrostu (zrywając z ich naturalnym procesem), co z kolei implikuje większy wzrost komórek tych upraw, co może mieć negatywne konsekwencje dla zdrowia ludzi konsumpcja. Posiadając certyfikat Zero Magnetism , nasza ziemia w ogóle nie jest dotknięta tym zarastaniem i możemy uzyskać znacznie bardziej naturalny i ekologiczny produkt niż inni producenci. Aceites Delirium „Delirium” to dusza uprawiająca oliwki, która zbiera tradycję pokoleń rodziny Aguilera. Ta sama dusza, która kierowała D. Dionisio Aguilerą i całą jego rodziną ponad 25 lat temu, kiedy zakładali Aceites Tapia, SL. Ta sama dusza, która od tego czasu przekazuje całą esencję tych, którzy żyją, kochają i troszczą się o gaju oliwnego, do opracowania swoich Oliwy z Oliwek Extra Virgin. Delirium jest owocem dobrej pracy wykonanej na farmie „La Ahulaguilla”. Znajduje się bardzo blisko olejarni, na zbiorowisku wzgórz, na wysokości około 800 metrów, na kamienistej glebie wapiennej, tradycyjnie uprawianej, z 4500 drzewami oliwnymi odmiany Hojiblanca, z których większość ma kilkaset lat.
Wartość odżywcza | w 100ml |
Wartość energetyczna | 900 kcal / 3700 kJ |
Tłuszcz | 100g |
w tym | |
kwasy tłuszczowe nasycone | 13,4g |
jednonienasycone | 79,3g |
wielonienasycone | 7,3g |
tłuszcze trans | 0g |
Węglowodany | 0g |
w tym cukier | 0g |
Białko | 0g |
Sól | 0g |
Marka: Canoliva
Marka: Muñoz
Marka: D'Villalta OLIWY EXTRA VIRGIN
Marka: Knolive Oils
Marka: Torres y Ribelles BETIS
Marka: Monteoliva
Marka: Torres y Ribelles BETIS
Marka: Canoliva
Marka: Monteoliva
Marka: Noviesientos
Marka: Cielo y Tierra Olive
Marka: The Green Gold Olive Oil Company
Marka: Canoliva
Marka: Torres y Ribelles BETIS
Marka: Monteoliva
Marka: Knolive Oils
Marka: Aceites Tapia
check_circle
check_circle