Inny sposób na rozkoszowanie się peklowanym serem kozim SUCUM, zakonserwowanym w oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku,...
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Pecorino Romano to kompaktowy, twardy włoski ser owczy o mocnym i słonym smaku, idealny do tarcia i przyprawiania potraw. Jego nazwa wywodzi się od włoskiego słowa pecorino , co oznacza „owca” i od czasów rzymskich, w których ser był podstawowym pożywieniem. Dziś jest to jeden z najbardziej znanych włoskich serów poza Włochami: bogaty w białko, bogaty w...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Tuńczyk CLARO (jasny) Arlequin, to kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki. Zobacz nasz przepis na sałatkę tuńczyka z czerwona fasolą.
Tuńczyk CLARO Arlequin, to duże kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby w naturalnej zalewie, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki i nadzienia.
Zielone oliwki rodzaju manzanilla, nadziewane pastą anchois w puszkach o pojemności dziennego preferowanego spożycia dla 2 osób, dzięki czemu zjadasz codziennie świeże oliwki.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Wyśmienite zielone oliwki manzanilla nadziewane pastą anchois w puszkach. Gramatura puszki (120 g) zapewnia dzienną porcję świeżych oliwek dla 2 osób. Anchois to francuskie określenie na produkt powstały z sardeli. To mała, tłusta rybka o ostrym smaku konserwowana w grubej warstwie soli. Możliwości jej użycia i przetworzenia jest wiele, bardzo często stanowi przyprawę, występuje często w postaci pasty wypełniającej oliwki, która podkreśla i wzmacnia ich smak.
Klasyczne czarne oliwki drylowane o charakterystycznym smaku. Idealne do sałatek lub przystawek. Zobacz jak my wykorzystaliśmy czarne oliwki.
KORZYŚCI Z CZARNYCH OLIWEKCzarne oliwki pomagają zwalczyć poziom złego cholesterolu we krwi, co pomaga również zapobiegać chorobom serca. Z drugiej strony jedną z korzyści jedzenia oliwek wiąże się ze wzrostem...
Marynowane zielone oliwki wczesnego zbioru
Hiszpańskie oliwki Hojiblanca tłuczone (gniecione) z pestką w zalewie z oliwą z oliwek i przyprawami.
Oliwki Chupadedos to zielone i mięsiste oliwki odmiany Hojiblanca, zbierane są we wczesnej fazie ich dojrzewania, doprawione naturalnymi przyprawami, które nadają im wspaniały, niepowtarzalny, wyrazisty i bardzo...
Zielone oliwki rodzaju manzanilla nadziewane pastą anchois w puszkach o pojemności dziennego preferowanego spożycia dla 2 osób, dzięki czemu zjadasz codziennie świeże oliwki. Nieprzetworzone oliwki, ponieważ są zbierane z drzewa bezpośrednio przed produkcją.
Wyśmienite całe kapary, które dzięki odpowiedniej recepturze zalewy octowej zachowują jędrność i swój oryginalny kształt. Kapary mają specyficzny, cierpko-kwaśno-gorzkawy smak, w którym można znaleźć aromat pieprzu, gorczycy i smak musztardy czy chrzanu.
Oliwki faszerowane kawałkami tuńczyka. Ryba i oliwka - zdrowe połączenie dwóch naturalnych produktów. Smakowita ryba i doskonałe oliwki rodzaju manzanilla, wszystko w łatwo otwieralnej puszce. Polecamy
Oliwki Cuquillo są uprawiane w górach Moratalla w Sierra de Murcia. Należą do grupy czarnych oliwek, chociaż ich kolor jest raczej fioletowy. Są niezbyt duże w porównaniu z innymi odmianami, ale wielkość rekompensowana jest jego "doskonałym smakiem". Naturalne, niebarwione oliwki czarne o małej kwasowości.
Mieszanka różnorodnych pikli, takich jak chrupiący korniszon, biała cebulka i zielona oliwka Manzanilla, wszystko doprawione dressingiem o smaku anchois. Wykorzystując smak oliwki uzyskujemy doskonały aperitif i idealną mieszankę pod względem koloru jak również smaku. Ten koktajl będzie idealną przekąską na Twoim stole.
Marynowane oliwki w zalewie Mojo Picón, tradycyjny smak oliwek z Wysp Kanaryjskich.
Gnieciona zielona oliwka, czosnek, aromaty i przyprawy.
Mojo picón to tradycyjny kanaryjski sos i na Fuerteventurze, gdzie przyrządza sie mnóstwo jego wariacji, aczkolwiek tradycyjne "mojo rojo" (czerwowny ostry sos) i "mojo verde" (zielony sos) są najbardziej popularne....
Klasyka smaku oliwek! Wspaniałe zielone oliwki manzanilla nadziewane pastą anchois.
Anchois to francuskie określenie na produkt powstały z sardeli. To mała, tłusta rybka o ostrym smaku konserwowana w grubej warstwie soli. Oliwki pomagają stymulować procesy jelitowe i pobudzają apetyt. Dwie lub trzy przed posiłkiem stanowią naturalną przekąskę, ponieważ...
Duże oliwki nadziewane małą papryczką Guindilla
Duża - o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal", dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie, jako samodzielna przystawka lub wypełnienie innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z małą papryczką Guindilla to idealny aperitif na każde spotkanie. Doprawiona jest zalewą...
Klasyka! Oliwki zielone faszerowane pastą paprykową wyprodukowane w Hiszpanii, specjalnie dla naszego sklepu. Wybrany producent - najwyższa jakość i najlepsza cena.
Klasyka smaku oliwek! Wspaniałe zielone oliwki manzanilla nadziewane pastą anchois.
Anchois to francuskie określenie na produkt powstały z sardeli. To mała, tłusta rybka o ostrym smaku konserwowana w grubej warstwie soli. Oliwki pomagają stymulować procesy jelitowe i pobudzają apetyt. Dwie lub trzy przed posiłkiem stanowią naturalną przekąskę, ponieważ...