Zestaw wędlin hiszpańskich z serem: chorizo +salchichon + lomo + jamon curado + ser dojrzewający
Idealne tapas na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół. 4 rodzaje hiszpańskich tradycyjnych wędlin i dojrzewający ser Iberico.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Jest to sypki, cały, suchy ryż, którego ziarno przekracza 6 milimetrów długości i jest trzy razy dłuższe niż jego szerokość. Przeczytaj więcej informacji o tym produkcie na naszym blogu.
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Salsa vieira - z przegrzebków - wyjątkowy sos i smak omułek.
Sos do przegrzebków to sos na bazie cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i octu, który zwykle przyrządza się do gotowania przegrzebków i stąd jego nazwa.
Tradycja w Hiszpanii - małże to żywność bogata w witaminę B12 oraz jod i mają niską zawartość tłuszczu.
Specjalność z Hiszpanii - spróbuj...
Gordal, duże królewskie oliwki nadziewane ząbkiem świeżego czosnku
Duża o delikatnym i przyjemnym smaku oliwka "Gordal" jest największą jej odmianą. Dzięki mięsistej i gęstej konsystencji znajduje zastosowanie głównie jako samodzielna przystawka lub wypełnienie z innymi produktami. Nasze połączenie oliwki gordal z ząbkiem świeżego czosnku to idealna...
Mała rybka - dużo zdrowia.
Smaczne sardynki w oliwie z oliwek, która dzięki swoim naturalnym właściwością wspomaga smak rybek. Mogą być doskonałym składnikiem do różnych dań, sałatek, past kanapkowych a również jako osobna przekąska, nigdy Was nie zawiodą. Sardynki to małe rybki dające nam dużo zdrowia. Zobacz jak zrobiliśmy pastę kanapkową z sardynek.
Jak smakuje dżem z płatków jaśminu? Oprócz oryginalnego smaku i zapachu, ma dużo zalet, łagodzi stres i napięcie, obniża poziom cholesterolu i pomaga schudnąć.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Oryginalny, wyjątkowy dżem z płatków kwiatów jaśminu to specjalność rodzinnej firmy z Hiszpanii, P.Listo, która specjalizuje się w produkcji dżemów kwiatowych i była pionierem w produkcji takich dżemów. Tak jak się wydaje, dżem z płatków jaśminu to dżemy z naszej gamy kwiatowej, pochodzącej z upraw ekologicznych. Produkujemy tę gamę od ponad 12 lat, będąc pionierami tego typu smaków w Hiszpanii. Kolejny z naszych dżemów o innej i wyjątkowej esencji i aromacie nada Twoim deskom serów lub pasztetów inny i fantastyczny akcent. Daj swoim potrawom odrobinę wyróżnienia.
Propozycje podania: sery, foie gras i desery, naleśniki.
Nie zawiera glutenu. Nie zawiera konserwantów ani barwników. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0º do 5º
Zdrowy, smaczny dżem z owoców nispero, wytwarzany jest z naturalnych produktów w sposób rzemieślniczy, charakteryzujący się jakością składników, z myślą o oferowaniu naszym klientom wykwintnej, zdrowej i pożywnej żywności.
Słodkie owoce świeżych owoców malin przetworzonych w aksamitny dżem. Pamiętaj, że maliny są bardzo bogate w błonnik i witaminę C, do tego wszystkiego należy dodać ich moc antyoksydacyjną.
Delikatne płatki maku, przemienione w dżem.
Ten dżem ma wiele właściwości, takich jak silny naturalny środek uspokajający, który zmniejsza niepokój i bezsenność oraz astmę u dzieci.
Fantazyjny dżem doceniony za kreatywność i oryginalność. Swoją konsystencją, smakiem i zapachem sprawi przyjemność miłośnikom wina Cava, a jednocześnie sprawi, że spodoba się i zasmakuje każdemu, kto go spróbuje.
Ręcznie robiony dżem, który posiada oryginalny smak, dzięki specjalnej recepturze. Jest wiele rodzajów dżemów warzywnych ale dżem paprykowy jest wśród nich unikatem.
Czerwona słodka papryka o wspaniałym, głębokim smaku oraz miękką i smaczną teksturą. Jest pieczona w piecu opalanym drewnem, często drewnem oliwnym co daje niepowtarzalny, autentycznie domowy smak. Super dodatek do dań mięsnych, rybnych, sałatek.
Piwo nie musi być wyłącznie płynem, można z niego zrobić słodki dżem. Tak też pomyślał hiszpański producent ręcznie robionych dżemów o nietypowych smakach. Polecamy!
Dżem daktylowy to wspaniały posiłek. Daktyle dostarczają dużej ilości kalorii, witamin (grupa B i witamina D) oraz minerałów (potas, żelazo, magnez itp.)
Ten dżem to tradycja kuchni hiszpańskiej, różni się od pozostałych, ponieważ zwykle nie używa się go jako dżemu śniadaniowego, ale raczej jako dodatek na przystawkach i kanapkach.
Oryginalny smak dojrzałej cytryny. Cytryna jest bardzo zdrowym źródłem witaminy C, a także owocem pomagającym obniżyć ciśnienie krwi. Bardzo dobrze komponuje się z innymi potrawami i można z niej zrobić pyszny dżem.
Bardzo delikatny, o lekkiej konsystencji, bardzo aromatyczny dżem z płatków fiołka. Jego zaletą jest, zastosowanie w leczeniu chorób układu oddechowego.