Logo Irpo Sklep

Masz pytania? Zadzwoń: 33 487 66 50

10 kwietnia 2020

#ZOSTAŃ W DOMU! Jak pracuje sklep IRPO.

#ZOSTAŃ W DOMU!

Jak pracuje sklep internetowy IRPO. Praktyczne informacje związane z organizacją pracy sklepu podczas pandemii wirusa COVID-19.

#ZOSTAŃ W DOMU! Jak pracuje sklep IRPO.
Nasz sklep internetowy pracuje bez przeszkód. Paczki są wysyłane na bieżąco, zarówno kurierami DPD jak również paczkomatami InPost. Przy składaniu zamówienia prosimy zwracać uwagę na pojemność opakowań, ponieważ nie wszystkie produkty wysyłamy do paczkomatów InPost. Dotyczy to przede wszystkim oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w opakowaniach 5 litrowych, 2 litrowych i 1 litrowych w butelkach szklanych. Również duże słoiki z oliwkami „Babuni”, „Mojo Picon”, oliwki gordales(królewskie) zarówno bez pestek jak i z pestką. Sami Państwo się zorientują, bo robiąc zamówienie i wybierając jeden z wymienionych produktów automatycznie zniknie możliwość dostawy do paczkomatu. Prosimy także uważać na wagę paczki – dla kurierów DPD to wartość 30 kg łącznie z opakowaniem, po przekroczeniu tej wartości zamówienie zostanie podzielone na 2 paczki. Zamówienia możecie Państwo wysyłać 24/dobę, proszę nie zwracać uwagi na zapis „zamknięte” – to dotyczy czasu pracy, kiedy realizujemy Państwa zamówienia. Pamiętajcie, u nas zrobicie zakupy bez używania jednorazowych rękawiczek (te używa załoga sklepu), bez maseczek na twarzy (te również używa załoga sklepu), bez płacenia banknotami (robicie Państwo przelewy), mówiąc ogólnie kupujecie bezpiecznie. Jeżeli chcecie mieć szybciej wysłaną paczkę, to rekomendujemy płatności poprzez platformę Przelewy24, nie ponosicie Państwo żadnych dodatkowych opłat. Życzymy wszystkim dużo zdrowia i nie wychodźcie z domu, nie narażajcie innych.



Czytaj także

Dżemy jemy! Dżemy jemy! 10 marca 2023
EVOO oliwa w kosmosie! EVOO oliwa w kosmosie! 10 sierpnia 2022
Sklep IRPO na Facebooku! Sklep IRPO na Facebooku! 31 kwietnia 2020
Czas COVID-19 Czas COVID-19 01 kwietnia 2020
Słów kilka o kolorze oliwy Słów kilka o kolorze oliwy 08 października 2019
blog