Najnowsze przepisy

Filet z halibuta z sosem Rèmoulade i pieczonymi ziemniakami. Gotuj z IRPO.

Potrawy z ryb zawsze były w naszym jadłospisie, a taka szczególnie smaczna, halibut to rarytas i wakacyjne wspomnienie pobytu nad Bałtykiem. Z naszym przepisem możesz przyrządzić tę wspaniałą rybę u siebie w kuchni. Z dodatkiem sosu Rèmoulade i pieczonych ziemniaków zjesz wykwintne danie, które przywoła wspomnienia znad polskiego morza. Polecamy! Czas przygotowania całej potrawy to niecałe 40 min.
Jeżeli podobają się Wam nasze filmiki, prosimy załóżcie subskrybcje naszego kanału na YouTube "Gotuj z IRPO". Dziękujemy

Zgoda na marketingowe pliki cookie jest wymagana, aby zobaczyć treść lub zobacz to na YouTube

Produkty z tego przepisu

Marka: Salomon Spices

Sos ostry Salsa picante - 90ml

Hiszpański ostry sos z papryczek pili-pili. Nasz sos jest idealny do przygotowania marynaty do pieczonych lub grillowanych mięs i ryb. Doskonały do różnych innych potraw, niezastąpiony w każdej kuchni.
Cena 9,50 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Salomon Spices

Przyprawa do ziemniaków mix - 70g

Przyprawa wzbogacająca smak pieczonych ziemniaków. Szczególnie polecamy do pieczenia ziemniaków w piekarniku z dodatkiem oliwy z oliwek extra Virgen. Zaletą produktu jest naturalność, brak dodatków chemicznych w tym glutaminianu sodu. Zobacz nasz przepis na ziemniaki - film "Gotuj z IRPO"    
Cena 7,50 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Salomon Spices

Półsłodka wędzona czerwona papryka pimentón 125 g

Specjalność Hiszpanii, wędzona papryka PIMENTON ma charakterystyczny, unikalny smak - miesza się w niej bowiem słodycz suszonej papryki oraz aromat dymu wędzarniczego. Nadaje potrawom niezwykłego smaku i aromatu, którego niczym innym nie da się uzyskać.
Cena 11,50 zł
Więcej
W magazynie

Marka: Salomon Spices

Pierz biały mielony 100g

Pieprz biały wydaje się być przeciwieństwem pieprzu czarnego, a jednak obie przyprawy pochodzą dokładnie z tej samej rośliny, jest produktem obróbki owocni pieprzu czarnego i zarazem najszlachetniejszą częścią tej rośliny. Dojrzałe owoce umieszcza się w workach pod bieżącą wodą na okres 1-2 tygodni. Kolorowa otoczka ziarna mięknie i dość łatwo jest ją...
Cena 9,00 zł
Więcej
W magazynie
Powiązane przepisy

Śledź nas na Facebooku

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.