Najnowsze przepisy

Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem.

Idealna pasta nie tylko na śniadanie. Naturalne składniki: ugotowane jajka, szczypiorek, rzodkiewka, śmietana, majonez i oliwa z oliwek wymieszane razem dają wspaniały smak. Oczywiście nie zapomnijcie posolić całość. Pasta położona na kromkę świeżego chleba, "niebo w gębie". Polecamy.
Jeżeli podobają się Wam nasze filmiki, prosimy załóżcie subskrybcje naszego kanału na YouTube "Gotuj z IRPO". Dziękujemy

Zgoda na marketingowe pliki cookie jest wymagana, aby zobaczyć treść lub zobacz to na YouTube

Produkty z tego przepisu

Marka: Torres y Ribelles BETIS

Oliwa z oliwek ekstra Virgen 250ml BETIS

Recenzje: 0
Firma Torres y Ribelles to znany na całym świecie producent oliwy z oliwek pod marką BETIS. Oliwa z oliwek extra Virgin Betis to kupaż trzech różnych rodzajów oliwek: Arbequina, Hojiblanca i Picual. Ten zestaw owoców oliwek oferuje miękki i zrównoważony smak, który pasuje do każdego gustu gastronomicznego i jest zalecamy, aby nadać potrawom więcej smaku....
Cena 19,60 zł
Więcej
W magazynie
Powiązane przepisy

Śledź nas na Facebooku

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.