Inny sposób na rozkoszowanie się peklowanym serem kozim SUCUM, zakonserwowanym w oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku,...
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Pecorino Romano to kompaktowy, twardy włoski ser owczy o mocnym i słonym smaku, idealny do tarcia i przyprawiania potraw. Jego nazwa wywodzi się od włoskiego słowa pecorino , co oznacza „owca” i od czasów rzymskich, w których ser był podstawowym pożywieniem. Dziś jest to jeden z najbardziej znanych włoskich serów poza Włochami: bogaty w białko, bogaty w...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Tuńczyk CLARO (jasny) Arlequin, to kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki. Zobacz nasz przepis na sałatkę tuńczyka z czerwona fasolą.
Tuńczyk CLARO Arlequin, to duże kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby w naturalnej zalewie, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki i nadzienia.
Krem ze szparagów i migdałów, łatwy do rozsmarowania. Przysmak o doskonałym smaku. Intensywny smak zielonych szparagów w połączeniu z ziarnistym i lekko gorzkawym akcentem migdałów sprawia, że jest to wyśmienita przekąska na każdą okazję.
Wspaniały, łatwy do smarowania pasztet Iberyjski z figami z Chronionego Obszaru Pochodzenia ( D.O.P. Almoharin). To uznane za najlepsze owoce figi na świecie. Hiszpańskie pasztety mięsne to znakomita jakość i różnorodność smaków.
Wegetariański krem do smarowania z pistacji i czarnego czosnku.
Wykwintny krem wykonany ręcznie z pistacji i czarnego czosnku dla najbardziej wymagających podniebień.
Pasztet z dodatkiem wina Pedro Ximenez i rodzynek.
Puszka najlepszego delikatesowego pasztetu do delektowania się w najlepszym towarzystwie. Dzięki winu Pedro Ximenez ten pasztet ma w ustach gładki i słodki smak.
Pasztet z dodatkiem pomarańczy
Zrobiony głównie z wątróbek wieprzowych Iberico (specjalny gatunek świń, hodowanych na wolnym wybiegu i karmionych żołędziami) o niepowtarzalnym smaku. Dodanie hiszpańskich pomarańczy spowodowało dodatkową świeżość smaku całego pasztetu.
Delikatny, wykwintny pasztet z tuńczyka w łatwo otwieranej puszce. Użyj go w swoich potrawach, jest to idealne danie na każdą okazję. Pasztet z tuńczyka to bardzo kompletna przekąska dla najmłodszych.
Pasztet z jelenia z borowikami, idealna przekąska serwowana na grzance. Intensywny smak dziczyzny fenomenalnie łączy się z dżemami oraz serami owczymi i kozimi. Polecamy.
Najwyższej jakości hiszpański pasztet, zrobiony głównie z wątróbek wieprzowych Iberico (specjalny gatunek świń, hodowanych na wolnym wybiegu i karmionych żołędziami) o niepowtarzalnym smaku. Dodanie hiszpańskich wiśni spowodowało świeżość i oryginalny smak całego pasztetu.
Pasztet z dzikich kuropatw górskich - wspaniały smak, łatwy do smarowania krem z delikatnego mięsa.
140-gramowa puszka pasztetu z kuropatwy do przygotowania dobrego śniadania, pysznych przekąsek lub przekąsek przed obiadem lub kolacją
Pasztet chorizo z cydrem.
To doskonała propozycja jako przystawka do posmarowania grzanek lub krakersów. Może być również stosowany jako składnik do przygotowywania innych dań, takich jak makarony czy pizza, a także jako dodatek do mięs i warzyw. Połączenie smaków chorizo i cydru zapewnia wyjątkowy i pyszny smak, ze słodkim i owocowym akcentem, który...
Jeśli lubisz wędzonego łososia, pokochasz ten pasztet. Idealnie nadaje się jako aperitif do różnych rodzajów pieczywa: kromek chleba, krakersów, tostów, grzanek ...
Pasztet z dziczyzny o wyselekcjonowanym, wykwintnym smaku, do posmarowania pieczywa na śniadanie, do przekąsek lub tapas. Nie potrzebuje zimna. Dlatego możesz trzymać go w temperaturze pokojowej.
Pasztet obdarzony gładką konsystencją i wykonany z wyśmienitej tradycyjnej szynki Jamon Iberico, zapewnia bukiet, który nie pozostawi obojętnym, osiągając przy stole doskonałe połączenie smaków i aromatów. To pyszna przystawka na każdy dzień tygodnia.