Hiszpańskie oliwki Hojiblanca tłuczone,(gniecione) z pestką w zalewie z oliwą z oliwek i przyprawami.
Oliwki Chupadedos to zielone i mięsiste oliwki odmiany Hojiblanca, zbierane są we wczesnej fazie ich dojrzewania, doprawione naturalnymi przyprawami, które nadają im wspaniały, niepowtarzalny, wyrazisty i bardzo intensywny smak. Zgniecione (tłuczone) zielone oliwki, robione ręcznie, tak jak robiono to w domach. Doprawiona aromatycznymi ziołami z gór i czosnkiem. Typowy hiszpański specjał.
Aceitunas Chupadedos - "oliwki gniecione, marynowane" wyróżniają się słodkim i jednocześnie intensywnym smakiem, a także charakterystycznym dressingiem, ponieważ powstają na bazie naturalnych przypraw. Oliwki przygotowane według tradycyjnej, oryginalnej rodzinnej, domowej receptury. Oliwki Chupadedos to jedna z najsmaczniejszych i najczęściej spożywanych przystawek kuchni śródziemnomorskiej.
Inne produkty w tej kategorii