Inny sposób na rozkoszowanie się peklowanym serem kozim SUCUM, zakonserwowanym w oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.Wyprodukowany z mleka kóz rasy Sevillian Florida, wypasanych w reżimie ekstensywnym (wolny wypas), na rozległych pastwiskach gór Sierra Norte Sevillana. Dlatego, zarówno w mleku, jak i w serze, znajdziemy niuanse rozmarynu, tymianku,...
Duże kawałki wspaniałego, mięsistego tuńczyka jasnego, Bonito del Norte w znakomitej oliwie z oliwek, ze zrównoważonego rybołówstwa. Zobacz nasz przepis na pastę z tuńczyka z zielonym groszkiem.
Ryby pochodzą z kontrolowanego połowu w Oceanie Spokojnym, mają jasne a wręcz białe mięso o doskonałym smaku co odróżnia nasz produkt od tradycyjnego, pospolitego tuńczyka. W naszych konserwach znajdziecie duże kawałki ryby zalane olejem roślinnym. Z tuńczykiem w puszkach "Arlequin" można łatwo i szybko przygotowywać różne dania, przygotowywać pyszne i...
Pecorino Romano to kompaktowy, twardy włoski ser owczy o mocnym i słonym smaku, idealny do tarcia i przyprawiania potraw. Jego nazwa wywodzi się od włoskiego słowa pecorino , co oznacza „owca” i od czasów rzymskich, w których ser był podstawowym pożywieniem. Dziś jest to jeden z najbardziej znanych włoskich serów poza Włochami: bogaty w białko, bogaty w...
Małże, omułki duże (gigante) w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante.
Prawdziwy smak owoców morza z Hiszpanii.
Opakowanie zawiera od 4 do 6 sztuk.
Tuńczyk CLARO (jasny) Arlequin, to kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki. Zobacz nasz przepis na sałatkę tuńczyka z czerwona fasolą.
Tuńczyk CLARO Arlequin, to duże kawałki wspaniałego, smacznego mięsa popularnej ryby w naturalnej zalewie, z której można łatwo i szybko przygotowywać różne dania lub wzbogacać sałatki i nadzienia.
Wyselekcjonowane małże konserwowe, oczyszczone i zalane pysznym sosem marynowanym, idealnym do tych owoców morza.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Małże (omułki) marynowane tradycyjnym sposobem w specjalnej pikantnej marynacie - Escabeche Picante. Małże marynowane w puszce, zazwyczaj mają sos w kolorze pomarańczowym, ze względu na użycie papryki. Zwykle w Hiszpanii są używane jako tapas i podawane razem z różnymi piklami.
Pasztet z dodatkiem pomarańczy
Zrobiony głównie z wątróbek wieprzowych Iberico (specjalny gatunek świń, hodowanych na wolnym wybiegu i karmionych żołędziami) o niepowtarzalnym smaku. Dodanie hiszpańskich pomarańczy spowodowało dodatkową świeżość smaku całego pasztetu.
Dlaczego warto jeść sardynki ? bo mają wysoką zawartość wapnia, fosforu. Selenu, bo są źródłem witamin, bo mają wysoką zawartość Omega 3, 6 oraz wysoką zawartość białek, są także źródłem jodu i cynku
Dwie puszki po 80g. Nasz lekki tuńczyk ( Yellofin-Thunnus Albacares ) to selekcja najlepszych kawałków, złowionych w sezonie, przy użyciu zrównoważonych i przyjaznych dla środowiska metod.To jedyny sposób, aby uzyskać najlepszy smak naszego lekkiego tuńczyka w puszkach.
Małże w puszkach Javimar. Najlepszy wybór małży przygotowanych z pysznym sosem galicyjskim, wykonanym ręcznie z naturalnych składników, które czynią to danie przysmakiem.
*Zalecamy podgrzanie przed podaniem*
Niskokaloryczna Feijoa w 100 gramach ma tylko 38 kalorii i 4 gramy cukru pod postacią fruktozy, która nie podnosi znacząco poziomu cukru we krwi. Dobrym rozwiązaniem jest spożywanie niskokalorycznych owoców w ramach zdrowej diety.
Tacos Pacific Potón, kawałki kałamarnicy pacyficznej z czosnkiem w oleju roślinnym. Niepowtarzalna, pyszna przekąska na każdą okazję. Idealny produkt do paelli czy risotta. Jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i cenionych mięczaków kuchni rybnej na całym świecie.
Najwyższej jakości hiszpański pasztet, zrobiony głównie z wątróbek wieprzowych Iberico (specjalny gatunek świń, hodowanych na wolnym wybiegu i karmionych żołędziami) o niepowtarzalnym smaku. Dodanie hiszpańskich wiśni spowodowało świeżość i oryginalny smak całego pasztetu.
Almejones al natural, to rodzaj mięsistej małży, zwanej także migdałem morskim, ze względu na podobieństwo kształtu i smaku, lekko słodki z delikatną goryczką.